Site Overlay

Sessies

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt tussen de 90 minuten en 3 uur. 

Voordat de sessie begint vraag ik je om een intake-formulier in te vullen zodat we op het moment zelf meteen wat meer de diepte in kunnen gaan.

Het doel van de sessie is om het emotionele lichaam te activeren en oude energie/herinneringen/emotie op te ruimen, zodat je levensenergie beter door kan stromen. Dit doen we onder andere door geluid, ademhaling en beweging, maar vaak ook door het gebruik van emotional release tools, massage, meditatie, de-armouring en andere sjamanistische gereedschappen.

We creeëren samen meer lichaamsbewustzijn en hiervoor is je actieve participatie nodig. We blijven in contact met elkaar en ik zal je vaak vragen stellen om wat dieper in je lichaam te zakken.

Iedere sessie ziet er weer heel anders uit dan de vorige en dat komt omdat we de energie volgen en mee bewegen met dat wat op het moment het meeste aandacht vraagt. 

We sluiten de sessie af met wat tijd om te integreren. Ik bedek je dan met een sarong (die je zelf meeneemt) en laat je een tijdje liggen om je ervaring nog even na te voelen.

Over naaktheid, grenzen en geslachtsdelen.

In de sessies ben je welkom met de totaliteit van je menszijn, en wil ik je vooral de veiligheid bieden om alle delen van jezelf te uiten. Samen verwelkomen we je verdriet, woede, rouw, onzekerheid, frustratie maar ook je plezier, genot en seksualiteit.

We bewegen op jouw tempo. De sessie is voor jou, en jij bepaalt altijd waar de grenzen liggen. We werken met volmondige Ja’s en alles wat een Misschien is, zien we als een Nee, en deze Nee wordt natuurlijk volledig geëerd. Voordat de sessie begint bespreken we altijd wat je grenzen zijn, en tijdens de sessie check in ook regelmatig bij je in.

Je bepaald zelf hoeveel kleren je aanhoudt. In de massages werk ik graag met kokosolie. Jij bent naakt, ik ben gekleed.

Bij sacred spot rituelen draag ik latex handschoenen zodra ik je lingam*, yoni* of anus aanraak. Mocht je niet tegen kokosolie of latex kunnen, laat het me dan van te voren weten.

Tijdens de massage betrek ik het liefst ook je geslachtsdelen met liefdevolle aanwezigheid. De intentie achter het aanraken van je geslachtsdelen is om je hersens te herprogrammeren en sociale conditionering weg te halen. We zijn het zo gewend om op deze plekken alleen maar in seksuele context aangeraakt te worden, en er heerst zo’n enorm taboe op dat in alle andere situaties we net alsof doen dat we geen geslachtsdelen hebben. Zo worden deze plekken in body-scan meditaties vaak overgeslagen en zien masseurs deze plek vaak als een groot taboe.

Ik wil je graag meegeven dat je yoni*, lingam*, anus en bekkengebied ook een onderdeel van je lichaam zijn, die net zoveel liefde en aandacht verdienen als de rest van je lichaam. Daarnaast wil ik je ook graag meegeven dat seksuele opwinding regelmatig plaatsvind tijdens sessies en dat dit meer dan welkom is. Wel wil ik graag zeggen dat seksuele opwinding en orgasme meestal niet het doel zijn van de sessie.

 

*Sessies zijn open voor non-binary, mannen en vrouwen
*Yoni is Sanskrit en betekent Heilige Tempel, hiermee worden zowel de vulva, vagina, eierstokken en baarmoeder bedoeld.
*Lingam is Sanskrit en betekent Pilaar van Licht,
Hiermee wordt de penis bedoelt.

Trajecten

Deep Dive

  • Kennismakingsgesprek via Zoom (30 minuten)
  • 3 een-op-een sessies 
  • 2 tussentijdse integratiegesprekken via Zoom (30-45 minuten)
  • Tussentijds contact via Slack

Deeper Dive

  • Kennismakingsgesprek via Zoom (30 minuten)
  • 6 een-op-een sessies 
  • 4 tussentijdse integratiegesprekken via Zoom (30-45 minuten)
  • Tussentijds contact via Slack

Daarnaast bied ik ook eenmalige sessies aan.
Eenmalige sessies zijn inclusief kennismakingsgesprek en integratiegesprek na de sessie.

Embodiment Sessie
(zonder lichaamswerk)
ca. 90 minuten en 3 uur.

Sacred Spot Ritual (vaak) inclusief yoni/lingam massage.
ca. 90 minuten en 3 uur.

Copyright © 2020 Gabriella Banegas. All Rights Reserved. | Catch Sketch by Catch Themes